I just setup a new site and users with OpenID can log back in fine, but if they register as an account they get logged in but once they sign out they can't log back in. using build 1019.

asked 04 May '11, 13:29

Robert%20McCabe's gravatar image

Robert McCabe
16224
accept rate: 0%

closed 06 May '11, 16:53

Andrew_S's gravatar image

Andrew_S ♦
5.7k176178

1

This was a miss understanding of the use of "Screen Name". It is your login ID as well as your screen name. The default instructions are unclear on this when ppl sign up. They think the User ID is their email account.

(05 May '11, 19:22) Robert McCabe

The question has been closed for the following reason "Other - user fixed their own problem" by Andrew_S 06 May '11, 16:53


This may happen if you change the server domain name. E.g. was "localhost" now "mysite.com", was "127.0.0.1" now "mysite.com". Use "request temporary login key" feature (at the bottom of your login page) to reset your openid link.

link

answered 06 May '11, 16:35

geotavros's gravatar image

geotavros
116238
accept rate: 0%

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "Title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "Title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×51
×20

Asked: 04 May '11, 13:29

Seen: 990 times

Last updated: 06 May '11, 16:53

powered by OSQA