My OSQA instance is not recognizing my previously registered (admin!) email as existing, and I am trying to track down the problem in webfaction/path/stuff/osqa.

asked 11 Apr '11, 01:20

dlbin2011's gravatar image

dlbin2011
765610
accept rate: 0%


AFAIK, it's all in the database. Check your settings_local.py file to find the database name and password: then go to your webfaction control panel, databases, phpPgAdmin, to browse it.

You can browse user info in the public > auth_user table

link

answered 11 Apr '11, 01:47

Andrew_S's gravatar image

Andrew_S ♦
5.7k176178
accept rate: 22%

accurate and useful answer, thanks. per another post i thought there might be a list of users i could see under an actual directory on the server.

this confirms my problem. now for another question: "why is osqa not recognizing my google openid as already existing?". i will ask now.

(11 Apr '11, 02:11) dlbin2011
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "Title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "Title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×91
×51

Asked: 11 Apr '11, 01:20

Seen: 1,112 times

Last updated: 11 Apr '11, 02:11

powered by OSQA